Tlačová správa: Trucoin oznamuje rozpustenie svojho partnerstva s NCC a Presto Financial spolu s plánmi na oficiálne spustenie, ktoré bude takmer štvornásobne pokryť staré partnerstvo USA | Slovak.globalsciencecollaboration.org

Dnes TrucoinGlobal Holdings oznámila, že bude o ukončení partnerstva v Florida založila dcérsku Trucoin USA, ktorý bol vytvorený s NCC a Presto Financial. Trucoin Global, ktorá je materskou spoločnosťou značky Trucoin a jeho technológií, tiež oznámila, že oficiálne otvorenie sa bude konať v nasledujúcich týždňoch a môže sa pochváliť takmer tridsať podporované stavy.

Atlanta, GA 24. Júla 2014 -Trucoinhas oznámila, že rozpustil svoj vzťah s Národným Kontrola Inkaso a meny a Presto Financial, vlastnený Larry Cohen. V snahe zvýšiť oblasť pokrytia, a to ako v USA, tak v medzinárodnom meradle, Trucoin strávi najbližších niekoľkých týždňoch dokončuje dohodu s iným licencovaného peňažných služieb firmy, ktorá bude mať za následok takmer štvornásobný pokrytie, že starý partnerstva ponúkol spotrebiteľom.

Chris Brunner, prezident Trucoin Global Holdings uviedol: "Budeme uzavretie nášho beta obdobie, predtým podporovaných ôsmich štátoch, však existujúci zákazníci budú mať absolútne žiadny problém odvolanie prípadných Bitcoin môžu mať na svojom účte a budú môcť prihlásiť dovnútra a skontrolovať svoj účet kedykoľvek. Sme špecializovaný podporu po telefóne a on-line na pomoc s prípadnými ľudí, ktoré môžu mať otázky alebo potrebujú pomoc so svojim účtom. "

On pokračoval uistiť verejnosť, že "Aj keď tento krok môže znamenať dočasné nepohodlie pre niektoré, tento krok prichádza v snahe priniesť prístup k oveľa širšiu skupinu spotrebiteľov. Cítili sme, že musíme to urobiť teraz, aby sme mohli zabezpečiť podstatne väčšiu skupinu spotrebiteľov mať prístup k rýchlej a jednoduchý spôsob, ako kúpiť Bitcoin. Trucoin Global bude vždy vďačný našim bývalým partnerom za pomoc dostať nás do tohto bodu, ale je čas pritvrdiť a uviesť tento produkt čo najväčšiemu počtu zákazníkov ako je to možné. Takmer každý, kto používa náš výrobok, kým to bolo v beta verzii budú môcť naďalej kupovať Bitcoin neprerušenej raz predstavujeme našu oficiálne verejné spustenie. "

Po úspešnom dvoch týždňov beta obdobie, ktorý zahŕňal vlnu záujmu a pripomienok od zákazníkov - pomocou "najrýchlejší spôsob, ako kúpiť Bitcoin vo svete" - spoločnosť sa teraz chystá rozšíriť svoju zákaznícku základňu s oficiálnym začatím jednou zo zostávajúcich kusov novej dohody sú dokončené. "Sme nadšení, a majú pocit, že naše beta kolo bolo veľmi úspešné. Získali sme niekoľko pozitívnych komentárov online od ľudí, ktorí používajú produkt za prvých osem podporovaných štátov. Niektorí poznamenal, že oni boli vlastne, fúkané preč ', ktoré by mohli získať Bitcoin tak rýchlo a ľahko, a tak sme pocit, že sme dosiahli to, čo sme mali v úmysle vykonať počas plánovanej beta obdobia. To tiež sa stalo nám jasné, že nastal čas na rozšírenie pokrytia tak, aby viac mal prístup k nej, aby boli splnené ohromujúce dopyt po našich službách, "hovorí Brent James, viceprezident marketingu a komunikácie.

"Ďalšie oznámenia bude čoskoro, ktorý bude robiť veľa ľudí nesmierne šťastný. Tí, ktorí boli s použitím naše služby v priebehu beta bude môcť pokračovať v používaní našich služieb, aby aj naďalej kupovať bitcoins akonáhle sme oznamuje oficiálne spustenie; Avšak, do tej doby budú aj naďalej môcť prihlásiť a stiahnuť alebo zobraziť ich účet kedykoľvek chcú. Čoskoro, mnoho ďalších bude môcť kúpiť Bitcoin za pár minút on-line za vôbec prvýkrát. "Spoločnosť nevydala oficiálny dátum štartu k dnešnému dňu, ale oznámenia sa očakáva v najbližších niekoľkých týždňoch.

O Trucoin Global

Trucoin Global je popredným poskytovateľom finančných služieb v technológii priekopníckej riešení digitálneho sektora mena pre dodržiavanie predpisov, predchádzanie podvodom, a jednoduchosť použitia.

Pre viac informácií, stlačte iba:

Brent A. James

VP Marketing a komunikácia

[Email protected]

Pre viac informácií:

Www.trucoin.com

Súvisiace správy

Post Dogecoin

Liberté ťažba sa pokúša niečo iné

11 úžasných reklám Bitcoin

BTC pre nováčikov: porozumenie Bitcoinom a ich odhaleniu Infographic

7 Musíte sledovať videá Max Keizer Bitcoin